Aktiivista lukemisen välttelyä

Olen tiskannut, visioinut tulevaisuutta, käynyt kylpylässä, kutonut villapaitaa, siivonnut, rikkonut astioita, käynyt jumpassa, selaillut verkkokauppoja, maksanut laskuja, tiskannut uudelleen…

Sanalla sanoen, vältellyt varsin tehokkaasti lukemista.

Olisi tehokkaampaa lomailla hyvällä omallatunnolla, ja tietysti tehokkaampaa olisi lukea aktiivisesti… Mutta minkäs teet, kun lukeminen ei nappaa :) Askartelin parvekkeelle myös kisuille pahvilla toimivan nukkuma-alustan maisemanäköaloilla:

Ja uninen Elwi kiittää!

Kissat viihtyy tosi hyvin kun pääsee parvekkeelle, onneksi sattuu olemaan lasitettu malli. Elwi löysi kyllä miellyttävän pehmoisen nukkumapaikan sisältäkin:

Pienen painin jälkeen lankakerän kanssa päästiin onneksi sopuun.

Huomenna Keski-Suomen suuntaan ja sunnuntaina odottaakin jo kotiinlähtö. Niin jo totuin taas tähän…

Uneliaisuus tarttuu, nyt kissapeiton alle nukkumaan!

[P.s. Astioita ei ole satutettu tahallisesti. Olen ollut vaan jotenkin ihan tosi rähmäkoura lähiaikoina.]

Related Posts
Sehän on totta, että totuus tulee lapsen suusta? Kummipoikani oli tv:tä katsellessaan törmännyt tuohon alla olevaan mainokseen ja todennut että "äiti katso, Niina ja Eddy tanssii!" Tuosta toteamuksesta on jo jonkin ...
READ MORE
Uusi kummitäti syntyi maailmaan!
Eli määääää! Musta tuli viikko sitten pienen kauniin komean kiltin ja muutenkin mukavan pikkuvauvvvan kummitäti! Asiahan on pelkästään positiivinen ja otin tehtävän ilolla vastaan, mutta miten voi noin pieni (ja kevyt!) ...
READ MORE
Luottolenkkarit
Esittelen nyt teille luottokenkäni. Kengät ostin Kagasniemen pieneltä kirpputorilta vajaa pari vuotta sitten, joten pari syksyä ja talvea olen jo ehtinyt niissä tallustella. Mun mielestä parasta on, että se tällaiset ...
READ MORE
Uudet harrastukseni
Alussa mulla oli hieman ongelmana se, etten ollu varma mitä Turussa vois tehdä. Nyt oon vihdoin keksiny sen. Turussa voi syödä. Eilen kävin Tintåssa, joka sijaitsee jokirannassa. Vähän fiinimpi paikka, ja ...
READ MORE
Kas kastreerimine muudab sinu looma?
Täällä on jonkinlainen kampanja eläinten kastroimisen ja sterilisoimisen puolesta, ja katujen varsilla on noita kampanjamainoksia. Mun mielestä ne on jotenkin kovin hauskoja :D Max-koira on kovin samannäköinen ennen ja jälkeen; vain ...
READ MORE
Olin ihan oikeesti kipee, enkä darrassa!
Eilen kävin sitten ekaa kertaa tälle syksyä yliopistolla. Matka taittui tietysti taksilla... Autettiin uusia opiskelijoita orientoitumaan koulunalkuun ensin esittelemällä heille kampusta, ja illalla ESN Tallinnan järjestämän Pub Crawlin muodossa. Mä olin ...
READ MORE
Ulkomailla
Lähdin sitten tänne kaukaiselle ulkomaanmatkalleni. Kun junan lähtöaika Turun asemalla koitti, kuului kaiuttimista viesti "lähtömme viivästyy, pahoittelemme". Vrrrr...... Nooh, mutta onneks ei viivästynyt paljoa, ja pienellä kiihdyttelyllä päästiin Helsinkiin ihan ...
READ MORE
Opiskelu Tallinnassa
Ehkäpä mun olis aika tehdä pieni päivitys Tallinnasta opiskelusta, koska se on edelleen aihe, jonka kautta suurin osa löytää mun blogiin. Vanhoista teksteistä löytyy ihan yleistä maassa asumisesta normi arkikokemusten ...
READ MORE
Saattaisi toki auttaa, jos tehtävät tekisi joskus ihan oikeasti ajoissa. Mutta missä silloin oikein olisi jännitys?! Ja lisäksi, jos tehtävät on tylsiä, miksi aloittaa niitä aikaisemmin... Kun voi tehdä jotain ...
READ MORE
Peiliposeerausta uudessa asunnossa
Blogiin on aika turha odottaa muutamaan viikkoon mitään muuta settiä ku et JEE MUN KÄMPPÄ ON KIVA. Tänää harjottelin peiliposeerauksia suuren vessan peilini edessä. Oikeasti yritin tallentaa kivaa makkariani, joka ...
READ MORE
Niina ja Eddy tanssii
Uusi kummitäti syntyi maailmaan!
Luottolenkkarit
Uudet harrastukseni
Kas kastreerimine muudab sinu looma?
Olin ihan oikeesti kipee, enkä darrassa!
Ulkomailla
Opiskelu Tallinnassa
Studying law
Peiliposeerausta uudessa asunnossa