Aktiivista lukemisen välttelyä

Olen tiskannut, visioinut tulevaisuutta, käynyt kylpylässä, kutonut villapaitaa, siivonnut, rikkonut astioita, käynyt jumpassa, selaillut verkkokauppoja, maksanut laskuja, tiskannut uudelleen…

Sanalla sanoen, vältellyt varsin tehokkaasti lukemista.

Olisi tehokkaampaa lomailla hyvällä omallatunnolla, ja tietysti tehokkaampaa olisi lukea aktiivisesti… Mutta minkäs teet, kun lukeminen ei nappaa :) Askartelin parvekkeelle myös kisuille pahvilla toimivan nukkuma-alustan maisemanäköaloilla:

Ja uninen Elwi kiittää!

Kissat viihtyy tosi hyvin kun pääsee parvekkeelle, onneksi sattuu olemaan lasitettu malli. Elwi löysi kyllä miellyttävän pehmoisen nukkumapaikan sisältäkin:

Pienen painin jälkeen lankakerän kanssa päästiin onneksi sopuun.

Huomenna Keski-Suomen suuntaan ja sunnuntaina odottaakin jo kotiinlähtö. Niin jo totuin taas tähän…

Uneliaisuus tarttuu, nyt kissapeiton alle nukkumaan!

[P.s. Astioita ei ole satutettu tahallisesti. Olen ollut vaan jotenkin ihan tosi rähmäkoura lähiaikoina.]

Related Posts
Uteliaita kissoja
Mun kissat on maailman uteliaimpia eläimiä. Ne ei vois elää ilman leveitä ikkunalautoja, joilla ne voi istua ja tarkkailla ulos. Tässä nykyisessä asunnossa on valitettavasti vaan yhdellä ikkunalla leveä istumapaikka, ...
READ MORE
Mõnus pühapäev
Tänää on ollut vallan mõnus eli mukava sunnuntai. Edellisen kerran vietin kokonaisen päivän yksin kotona ilman krapulaa kolme viikkoa sitten sunnuntaina. Tätä on siis odotettu! Tänää perehdyin hieman rästissä oleviin ...
READ MORE
Olkalämmitin
Eddy on tutustunut tutkimuksiin, joiden mukaan opiskelijoilla ja muilla näyttöpäätteen äärellä työskentelevillä on paljon hartiavaivoja. Eddy tekee osaltaan kaiken mahdollisen helpottaakseen mamin oloa ja näin pyrkii auttamaan opiskelussa mahdollisimman paljon. ...
READ MORE
Luottolenkkarit
Esittelen nyt teille luottokenkäni. Kengät ostin Kagasniemen pieneltä kirpputorilta vajaa pari vuotta sitten, joten pari syksyä ja talvea olen jo ehtinyt niissä tallustella. Mun mielestä parasta on, että se tällaiset ...
READ MORE
Opiskelu Tallinnassa
Ehkäpä mun olis aika tehdä pieni päivitys Tallinnasta opiskelusta, koska se on edelleen aihe, jonka kautta suurin osa löytää mun blogiin. Vanhoista teksteistä löytyy ihan yleistä maassa asumisesta normi arkikokemusten ...
READ MORE
Nyt on kouluhommat ja kevään stressit ohi, yritän taas ottaa kiinni tänne kirjoittelusta. Vuoden verran olen nyt jo suunnitellut kertovani opiskelusta täällä, joten nyt tulee! Eli lähdin Viroon oikeastaan siitä yksinkertaisesta ...
READ MORE
Kirjeenvaihtajanne Tallinnasta
Tere kõgile! Jälle külastan Eestis, tänä oli vaja eksaam teha ja esmaspäeval ootab teine koolialane asja. Reissasin eilen siis Tallinnaan, Helsingin rautatieasemalla pohdin että vähän vaan ripottelee vettä, voin ihan ...
READ MORE
Opiskelua
Mä pistin keväällä opiskelut jäihin, kun sain ihan ok työpaikan joka on vähän jopa omalta alalta. Tavoiteaika opiskeluissahan olis ollut se, että olisin nyt kesällä valmistunut, mutta toisin siis kävi. ...
READ MORE
Lasten pottatreeni
Ajattelin ensin, että jos olisin odottanut jo tiivistänyt sitten koko prosessin yhteen postaukseen mutta onhan tää sen verran pitkäaikainen juttu todennäköisesti, etten malta odottaa 4. vaiheeseen eli "success" saakka. Vauvat ...
READ MORE
Uteliaita kissoja
Mõnus pühapäev
Olkalämmitin
Luottolenkkarit
Kurnau!
Opiskelu Tallinnassa
Elu Tallinnas
Kirjeenvaihtajanne Tallinnasta
Opiskelua
Lasten pottatreeni