Aktiivista lukemisen välttelyä

Olen tiskannut, visioinut tulevaisuutta, käynyt kylpylässä, kutonut villapaitaa, siivonnut, rikkonut astioita, käynyt jumpassa, selaillut verkkokauppoja, maksanut laskuja, tiskannut uudelleen…

Sanalla sanoen, vältellyt varsin tehokkaasti lukemista.

Olisi tehokkaampaa lomailla hyvällä omallatunnolla, ja tietysti tehokkaampaa olisi lukea aktiivisesti… Mutta minkäs teet, kun lukeminen ei nappaa :) Askartelin parvekkeelle myös kisuille pahvilla toimivan nukkuma-alustan maisemanäköaloilla:

Ja uninen Elwi kiittää!

Kissat viihtyy tosi hyvin kun pääsee parvekkeelle, onneksi sattuu olemaan lasitettu malli. Elwi löysi kyllä miellyttävän pehmoisen nukkumapaikan sisältäkin:

Pienen painin jälkeen lankakerän kanssa päästiin onneksi sopuun.

Huomenna Keski-Suomen suuntaan ja sunnuntaina odottaakin jo kotiinlähtö. Niin jo totuin taas tähän…

Uneliaisuus tarttuu, nyt kissapeiton alle nukkumaan!

[P.s. Astioita ei ole satutettu tahallisesti. Olen ollut vaan jotenkin ihan tosi rähmäkoura lähiaikoina.]

Related Posts
Mom, I don’t want to go to school.
Mä oon niin kyllästyny opiskeluun ja koulunkäytiin. En sillä tavalla kyllästyny että "voi ei, kun en nyt jaksa lukea niin saan vaan kakkosen", vaan sillä tavalla kyllästynyt että "voi hitto ...
READ MORE
Peiliposeerausta uudessa asunnossa
Blogiin on aika turha odottaa muutamaan viikkoon mitään muuta settiä ku et JEE MUN KÄMPPÄ ON KIVA. Tänää harjottelin peiliposeerauksia suuren vessan peilini edessä. Oikeasti yritin tallentaa kivaa makkariani, joka ...
READ MORE
Reissasin eilen Tallinnasta Turkuun, tuliaisina sata kiloa univelkaa (ja muutama viinipullo...), kotona odotti Kelalta haistavittu-kirje (en silti korkannut tuliaisviinejä) ja olin kyllä ihan puhki poikki väsynyt henkisesti ja fyysisesti. Matkustaminen ...
READ MORE
Sparkling Spring !
Tänää on ollut ihana päivä! Sovittiin Annan kanssa, joka on Eddyn siskojen äiti (sekä Eddyn kummitäti), että Eddy menee tänää telmimään kissasiskojen kanssa. Suosikkikaveriksi tällä kertaa kuitenkin osoittautui Milan ja Minnin ...
READ MORE
Tahwo tuli taloon
Perheeseemme muutti kesällä uusi jäsen. Uusi oranssi asukkaamme on nimeltään Tahvo. Nimeä oli tarpeen hieman yhtenäistä Edwardin ja Elwiran kanssa, joten viralliseksi kirjoitusasuksi muodostui Tahwo. Eddy oli riemuissaan uudesta karvaeliöstä; se ...
READ MORE
Ulkomailla
Lähdin sitten tänne kaukaiselle ulkomaanmatkalleni. Kun junan lähtöaika Turun asemalla koitti, kuului kaiuttimista viesti "lähtömme viivästyy, pahoittelemme". Vrrrr...... Nooh, mutta onneks ei viivästynyt paljoa, ja pienellä kiihdyttelyllä päästiin Helsinkiin ihan ...
READ MORE
Eilen illalla oli vielä fiilis, että tästä päivästä tulee loistava. Mutta mikä meni pieleen? - Herätyskello soi puoli kymmeneltä. Nousin sängystä yhdeltätoista. - Tarkoitus oli mennä koulun kirjastolle lukemaan. Kirjasto kuitenkin menee ...
READ MORE
Aamukahvi
Aamulla ihan ehdottomasti PARAS ystävä on kahvi! Mulla ei ole täällä kahvinkeitintä, ja aluksi pikakahvi maistui ihan uskomattoman pahalta. Kaikkeen nähtävästi tottuu, ja nykyään se menee jo ilman maitoakin. Kahvikuppi hieman ...
READ MORE
Merimatkailua ja uuden elämän ensi askeleita
Moni valittaa että tekee työtä josta ei pidä, tekee liikaa työtä, huonolla palkalla... Mulla oli kytenyt samoja ajatuksia jo jonkin aikaa päässä, joten päätin ottaa elämäni haltuun. Otin loparit töistä ...
READ MORE
Lauantain lehti
Vietin lauantaina toooosi laiskan päivän: nukuin pitkään, luin Turun Sanomat tosi tarkkaan sängyssä peiton alla maaten (ja kesken kaiken nukahdin...) Tää nukahtaminen ei kuitenkaan ollut se homma, joka vaikeutti lehden ...
READ MORE
Mom, I don’t want to go to school.
Peiliposeerausta uudessa asunnossa
Sparkling Spring !
Tahwo tuli taloon
Ulkomailla
Mikä meni pieleen?
Aamukahvi
Merimatkailua ja uuden elämän ensi askeleita
Lauantain lehti