Merimatkailua ja uuden elämän ensi askeleita

Moni valittaa että tekee työtä josta ei pidä, tekee liikaa työtä, huonolla palkalla… Mulla oli kytenyt samoja ajatuksia jo jonkin aikaa päässä, joten päätin ottaa elämäni haltuun. Otin loparit töistä joku aika sitten, ja toissa perjantaina viimeisen työpäiväni jälkeen matkustin Suomeen työttömänä. Tai no siis täysipäiväisenä opiskelijana. Heh.

Olo oli kevyt ja vähän hämmentynyt. Enemmän ehkä kevyt; olin ollut työssä josta mulle kertyi aika paljon stressiä. Suomeen matkustamisen keveyttä tietysti hieman lievitti matkustuslaukussa parkuva Eddy (“joku raja tähän rahvaanomaiseen reissaamiseen! KULJETUSKOPPA?”) ja se, että koko hitsin laiva oli niin täynnä että sain istua ikkunalaudalla jossa oli ihan hullun kylmä. Ja pehmusteet… Ne piti olla omasta takaa.

Tuo vasemmassa alakulmassa näkyvä musta kassi on kissojen kuljetuslaukku. Se on ihan eläimille tarkoitettu, ja luulen että siellä on mukavampi matkustaa kuin kovassa laatikossa.

Oli aika harmillista melkein puolentoista viikon jälkeen taas lähteä takas Tallinnaan. Tällä kertaa matkustus oli hieman mukavempaa, sillä otettiin kaverin kanssa hytti. Eläinten kans on melko stressaavaa matkustaa, joten pienikin luksus on suuri luksus :)

Oli kyllä helppo huomata, milloin maa oli vaihtunut: ei Suomesta löydy näin paljon huonosti käyttäytyviä suomalaisia. Myöhäiseen iltaan sain vielä kuunnella vanhan kaupungin kaduilla laulavia mestariartisteja…

Ihanaa, kun ei ole stressiä työnteosta! Nyt voi keskittyä kaikkeen muuhun tärkeään: hankin jo salikortin Suomeen ja Tallinnaan, kun vihdoin on aikaa. Ehtii myös opiskella (jos viitsii), käyttää aikaa mietiskelyyn, harrastaa, nähdä ihmisiä… Tällainen hidas elämä sopii mulle. Ahh. Täytynee tosin tässä vielä keksiä jotain rahanansaitsemismenetelmiäkin, koska tällainen kaikki harrastaminen ja hengailu mitä nyt ehtii tehdä, vaatii tietysti rahaa mitä ei tule kun ei käy töissä :))

Ps. Miksi ihmiset menee niin sekaisin kun ne näkee jonkun kuljettavan kissaa? “KISSAKISSA KISSSS KISSS MAUUU MAU MIAU MAUU KISS KISSSSS KISSSSSA!” Siis apua… Ja kun laivasta poistuttaessa tuollaisia  kävelee perässä yhteensä useampi kappale, on ulko-ovelle saavuttaessa kaksi hämmentynyttä kissaa ja hyvin ärsyyntynyt omistaja.

Related Posts
Kissojen aktiiviruokailua
Mun misut on aktiivisia. Phuuh... Yritän siis keksiä heille mahdollisimman paljon kaikkea puuhailtavaa. Sit ku on tylsää niin Eddy vaan hUUUuUUUuutAAAaaaa... Kissat (ainakin mun...) syö silleen aika jatkuvasti. Aina kun ne ...
READ MORE
Hampaiden harjausta
Tässä on eläinten hammasharja. Kissoille on olemassa omakin, kätevämpi malli, ilmeisesti jonkinlainen sormen päähän laitettava, jonka kanssa on helpompi tavoitella pieniä hampaita. Ne oli juurikin loppu kun kaipasin Eddylle hammasharjaa... Oli ...
READ MORE
Karvapyllyjen pyykkipäivä
Eilen oli kissojen suihkupäivä. Avain onnistuneeseen kissojen pesemiseen on - tsadaa - suihkukaappi! Sen kun heittää itsensä ja kissat kaapin sisään, ovet kiinni ja suihku auki niin homman saa sujumaan ...
READ MORE
Eka ei ja sit kuitenkin joo
Eka tuntuu ettei niitä tuu ollenkaa vaikka kuinka odottelee ja sitten onkin että joo tuleehan niitä. Ja sittenhän niitä tulee ihan silleen runsaanlaisesti. Jääkaapin viileäosastolta löytyy pientä savottaa täksi päiväksi Kesäkurpitsojen ...
READ MORE
Kas kastreerimine muudab sinu looma?
Täällä on jonkinlainen kampanja eläinten kastroimisen ja sterilisoimisen puolesta, ja katujen varsilla on noita kampanjamainoksia. Mun mielestä ne on jotenkin kovin hauskoja :D Max-koira on kovin samannäköinen ennen ja jälkeen; vain ...
READ MORE
Taas on se aika vuodesta…
Taas on se aika vuodesta, kun on luvassa... Matonpesua. Värväsin mukaan myös kyläilemässä olevan kummipoikani, joka osoittautui nuoresta iästä huolimatta ihan kelpo apuriksi. Varsinkin mattomankeli oli jännä juttu, siinä tuli ohessa kuivailtua myös ...
READ MORE
“Mennään yksille” =epic fail toteamus
Vietettiin eilen sitten iltaa Roosan kanssa. Juotiin viiniä ja hieman vaihdeltiin kuulumisia, sitten ajateltiin että mennään yksille Hell Huntiin ja hengailtiin siellä parin tyypin kans ja mentii Levist Väljasiin ja ...
READ MORE
Kissavauvvoi
Meijän kämppä on aikamoinen eläintarha :) Ensin tuli puolivuotias musta kissa hoitoon, se on ihan hirvittävän arka. Muutaman kerran oon saanu silitettyä, mutta muuten se on koko ajan saunassa piilossa. ...
READ MORE
Real celebrity
Onneksi mun lähetys meni suht hyvin, muutaman kerran takeltelin ajatuksissani, mutta sanoisin että selviydyin ihan ok. Kameramieskin löysi kaikista parhaan kulman musta, ja näytin 200 kiloiselta hylkeeltä ;) Jos laihtuisin ...
READ MORE
Luottolenkkarit
Esittelen nyt teille luottokenkäni. Kengät ostin Kagasniemen pieneltä kirpputorilta vajaa pari vuotta sitten, joten pari syksyä ja talvea olen jo ehtinyt niissä tallustella. Mun mielestä parasta on, että se tällaiset ...
READ MORE
Kissojen aktiiviruokailua
Hampaiden harjausta
Karvapyllyjen pyykkipäivä
Eka ei ja sit kuitenkin joo
Kas kastreerimine muudab sinu looma?
Taas on se aika vuodesta…
“Mennään yksille” =epic fail toteamus
Kissavauvvoi
Real celebrity
Luottolenkkarit