Raitasukkia!

Jos joku on kovin urautunut aina tekemään samoja raidallisia villasukkia, tässä on pieni vinkki miten niihin saa helposti vähän vaihtelua. Enkä edes kritisoi perus raitasukkia, ne on pirteitä!

Saattaa ehkä huomata, että noi vasemman puoleiset sukat on ollu käytössä kauemmin? :) Laittamalla pienet tehosteraidat varsinaisten raitojen “ympärille” voi saada villasukkiin ihan uusia ulottuvuuksia ;) Näissä on periaatteessa käytetty päinvastaisia tehosteita: oikeanpuolimmaisessa tummaa tehosteraitaa ja punaisessa sukassa on taas vaaleita tehosteraitoja. Molemmat toimii, ja pienellä jutulla saa uutta ilmettä. Punaisissa sukissa on pitkä varsi, joka on taitettu kaksinkerroin, sinisten sukkien varsi on noin lyhyt. Siniraidalliset on Seitsemän Veljestä lankaa, punaiset on tehty jostain halppislangasta.

Btw, hyvä kantapäänteko-ohje löytyy Käspaikan sivuilta; siellä on hyvät ja havainnollistavat ohjeet, mikäli villasukan teko ei luonnistu ihan muistista :)

Näistä on helppo alottaa :) Joulu tulee, sukkatehdas käyntiin ja paketoimaan ;)

Tallinnassakin alkoi satamaan lunta, tai noh, RÄNTÄÄ… Viime viikonloppuna oli kyllä paremmat maisemat :)

Porot iltakävelyllä keskellä autotietä.

Tykkään talvesta, mutta olihan siellä aika kylmä kun toisena päivänä pakkanen kiristy miinus kolmeentoista… Päätipähän mun lettipipo ensimmäistä kertaa tositoimiin:)