Filosofinen sunnuntai

Filosofia on tylsää.

Tossa oikeastaan pääajatus siitä, miten tää harvinainen, kaunis auringon kirkastama päiväni Tallinnassa on kulunu. Aina välillä lähestyn kirjaa, luen yhden kappaleen (ne on keskimäärin pari aukeamaa pitkiä, ja sisältää kuvia) ja sitten se kirja taas irvistelee mulle ikävästi ja mun on pakko juosta karkuun. Oma kysymyksensä on se, että oon kuitenkin lakiopiskelija, joten miksi mulla on tasan 2 lakikurssia, ja niiden lisäksi näinkin hyödyllisiä aineita:

1. Informatics. Ties kuinka monetta viikkoa oon jo opetellu tekeen excell-taulukoita mitä ihmeellisimmistä aiheista. Toki oon lintsannu sieltä jonkin verran, mikä kostautuu sillä, että mun pitäis osata tehdä tiistaiksi koko syksyn aikana käsiteltyihin asioihin perustuen niitä ihmeellisiä taulukoita, joita meille tuli nyt kotitehtäväksi. Onneksi en oo ainoo joka tuskastele.

2. “No shit Sherlock”- kurssi aka Ergonomics. Viime tunnilla opin: jos syöttää krokotiilille makkaraa, kannattaa mieluummin syöttää kepin päästä kuin suoraan kädestä. Moi, mä oon yliopistossa :’)))))

3. Tää tuskastuttava filosofia. En ees jaksa filosofoida asiaa enempää, koska mulla on edelleen 60 sivua The Princeä jäljellä. Ei huolta, löysin netistä jo muutaman hyvän tiivistelmän :))

Ehkä siirryn iloisempiin aiheisiin. Tässä kuvan mun tän kertaisista kynsistä, tykkään.

Nyt meen katsoon Roosan kans jakson frendejä ja sit jatkuu toi filosofian lukeminen :) Aurinkoki on jo häipyny.