Constitution of the Republic of Peru

Vieläkään ei ole kotona omaa nettiä, joten päivitykset tänne on jääny vähän huonoon jamaan :) Ajattelin ostaa joululahjaksi ittelleni miniläppärin jolle joulupukki sellasta tuo, sen jälkeen kouluhommien tekeminenkin helpottuu. Kun jaksaa kantaa koneen koululle, voi jäädä tuntien jälkeen kirjastolle tekemään ja lukemaan. Meillä kun on oikeastaan kaikki materiaali sähköisessä muodossa.

Yhtäkkiä on saanu huomata, että kouluhommia riittää ihan joka päivälle. Eilenkin, PERJANTAI-ILTANA, kokoonnuttiin Annastiinan kanssa Saran luo tekemään meijän tutkielmaa Perun perustuslaista. Noh, ei tietenkään totuus ihan näin hikkeidyllinen ollu, vaan tunnin hervottoman hekottamisen jälkeen (Saran tuoksukynttilöissä oli selkeesti jotain huumaavaa) päädyttiin lähtemään leffaan. Katseltin yömyöhään kun maapallo täytty vedellä ja muutama rikas säästy. Saa siis nähdä miten käy vuonna 2012 kun Maya-kalenterkin loppuu. Toivottavasti oon sillon rikas ja vaikutusvaltainen ja mut pelastetaan. Tai sit vaikka esim. presidentin tytär (isi, tsemppaa?)

Elämä nyt ei täällä Virossa oo sen ihmeellisempää kuin muuallakaan, varsinkin kun on niin paljon suomalaisia ettei edes huomaa olevansa ulkopuolella. Postin tätinkin kanssa puhuin viroa (“öööö…. yks postmark Soome” ja “jah” kun hää esitteli heijän uusia joulupostimerkkejä) Edistyksellistä! Mutta siitä se lähtee! En oo vielä oikein ehtiny perehtyä tuohon eestin kielen kielioppikirjaan minkä lainasin Roosalta. Mutta aika hyvin tunnun tätä kieltä oppivan ihan tarkkailemallakin.

Nyt jatkan mun osuuttani Peru-tutkielmasta (kyllä vain, lauantaiaamupäivänä!) Olis mukava kerrankin saada jotain ajoissa tehtyä, kun tää täytyy tiistaina palauttaa. Ja illalla olis tarkoitus mennä jollekin klubille (siis paikka on tiedossa, en vaan muista sen nimeä :) Roosa on Suomessa, joten oon ihan yssikseen viikonlopun täällä! Tosin 5 kissaa seurana. Toivottavasti ne löytäis pian koteja, alkaa pian hermot kiristyyn tähän ainaiseen hälinään. Mutta minun Edwardistani kasvaa oikein kaunis kissa!

 

Vasemmalta Matilda joka lähtee viikon päästä, Roosan koira Ada sekä Edward.

Nyt lisää kahvia koneeseen ja tekstiä tuottamaan!