Kissanpäivät

Kissanpäivät on nyt ohi, sekä mulla että Edwardilla. Pikkukissa ei saa riehua ja mamin täytyy mennä töihin että saadaan leikattua jalkaa vähän lisää vielä. Tästä lähtien musta tulee hysteerinen mami joka eliminoi asunnosta kaiken vaarallisen johon pikkukissa voi kiivetä ja satuttaa itsensä :D

Kuvassa myös uusi kipsi joka laitettiin eilen :) Leikkaus siis tehtiin Virossa ja käytiin eilen Suomessa lääkärissä, ja ens viikolla täytyy mennä tällä korjausleikkaukseen, jihuu. Pelkään että tästä eläväisestä kissalapsesta tulee masentunut jos se joutuu parikin kuukautta olemaan mahdollisimman paikallaan ja yhdessä huoneessa :/ Tällä hetkellä ei kyllä ole muuta havaittavissa kuin lisääntynyt hellyyden tarve purrrrr!

VR:n eläinvaunut oli hyvät! Kerrankin postiivista sanottavaa. Yks toinen eläimen kanssa matkustava osas kertoa että ne on entisiä ykkösluokan vaunuja ja siksi tilavia. Eli oli tollanen 12 hengen hytti, kätevä kun lemmikki ei pääse kovin kauas karkuun vaikka sattuskin omalta paikalta häipymään. Ja lisäksi ei oo hälinää ku ohi kulkeva porukka menee siellä seinän takana käytävällä.

Tässä minä ja inva-Eddy matkalla kohti Oulua yöjunallal Eddy nukkui, minä en.

Täällä Oulussa on ihan helevetin kylmä! Mutta kaunista, kun on luntakin. Tallinnan masentava talvi koostui pakkasesta ja jäätyneistä kaduista kun lähdin, ehkäpä sielläkin on saatu jo vähän enemmän lunta kuin se pari senttiä.