Muotiblogini

Koska mun blogilla ei tunnu olevan mitään selkeää teemaa, aattelin ehkä kokeilla tällasia tunnettuja teemoja mitä tällä hetkellä in hittinä blogeissa. Tänää vois olla vuorossa muotiblogi, joita tuntuu olevan nykyään joka lähtöön. En oo kovin pro pelinkauttakuvaaja, joten kokovartalokuva(sarja)a ei nyt tähän hätään saa.

Neule: New Yorker
Poolomekko: Gina Tricot
Koru: Kaubamaja
Laukku: Bershka 
Farkut: Garlings
Naama: tuli kaupan päälle

O-ouu kuulukohan näihin laittaa viel jotain hintoja. No koosteena siitä aiheesta voin sanoo et: halpoja(€).

Erityishuomioita kaipaa kaunis koruni, joka on melko uusi. Tykkään siitä kovasti, mutta en oo oikeen saanu sitä sovitettua mihinkään asuihin.

Ja kassi ei myöskään tuosta kuvasta oikeen erotu. Aluksi en oikein tykänny siitä kun tuntu että se oli liian asiallinen mun makuun, mutta oon huomannu että tarviin aika isoa kassia ja tällä hetkellä se taitaa olla mun suosikkini.

Kissani oli pukeutunut tänää enemmän casual tyyliin. Koitin kyllä sanoa että talvi on jo melkein ohitse, villapaita saattaa olla hieman liikaa tällaisella ilmalla, mutta miehet tiedättehän, ei ne mitään kuuntele.

Lanka: Anttila, 1,20 €
Kissa: löytyi kadulta (0€)

Tästä eleestä ymmärsin että filmaaminen alko riittää.

Eddyn villapaidan (slipoverin) ohje on Miken sivuilta Pukeutuminen -osiosta, joka on ensimmäinen linkki Googlesta hakusanoilla “villapaita kissalle”. Helppo ohje, suosittelen kaikille jotka on kiinnostunu kutomaan villapaidan kissalleen (taitaa olla suht marginaalinen kohderyhmä).

Ainiin ja tähän loppuun tarvii laittaa myös että lukijat, mitä piditte asustani? (Entä Edwardin? Mielestäni väri sopii hänen silmiinsä.)