Gone With the Balls

Gone with the balls….

Mutta mikä on gone with the balls? No ainakin:

EGO. Kun mieheltä viedään munat, ego laskee varmastikin noin 3/4. Sillä jäljellejäävällä 1/4 egolla ei enää muille kundeille pörhistellä. Ja tällaiset hissukathan on ihan munattomia nössöjä. Niin.

TYTÖT. Enää ei ole pakko yrittää jokaista neliökilometrin säteellä olevaa tyttöä, koska ensinnäkin muista, olet se munaton nössö johon päin tytöt ei katso. Toiseksikin koska miehet on sen verran alkukantaisia että tuntee suunnatonta tarvetta suvun jatkamiseen mahdollisimman monen eri yksilön kanssa, ei tarvitse enää tätäkään harrastaa, koska homma ei onnistu.

No mutta eihän asia nyt niin huono ole kuin se näiden menetysten valossa saattaa näyttää. Balls are gone, mutta tilalla on:

KOTI. Kun ei enää tarvitse pörhistellä muille kolleille, jahdata päättömästi häntä viidentenä jalkana naapurin friiduja, jää aikaa muillekin ajatuksille. Kuten: kotisohva. Sen mukavuuden huomaa aivan uudella tavalla.

 

AIVOT. Ajattelu selkiytyy naisten suhteen (sekä toki muutenkin), kun enää alakerta ei lähetä aivoja n. 95% kontrolloivia hormoniensekaisia käskyjä: [K18, censored]

 

ISO MAHA. Koska enää ei tarvitse kävellä hermostuneesti ympyrää yrittäen miettiä uskottavan kuuloista tekosyytä, jonka varjolla hiippailla ulos ja naapuriin, jää suhteettoman paljon kaloreita kuluttamatta.

Tässähän siis puhuin vain kissastani, joka hyväuskoisena nousi päivällä taksiin ja palasi kotiin pari kulkusta kevyempänä. Suosittelen kastraatiota myös muille lahopäille. Loppuu se mouruaminen. Toimenpide on nopea, nips naps ja haavat paranee itsestään.

Thumbs up tälle keksinnölle.