Sparkling Spring !

Tänää on ollut ihana päivä!

Sovittiin Annan kanssa, joka on Eddyn siskojen äiti (sekä Eddyn kummitäti), että Eddy menee tänää telmimään kissasiskojen kanssa. Suosikkikaveriksi tällä kertaa kuitenkin osoittautui Milan ja Minnin velipuoli Magnus, jonka Eddy olisi ilmeisesti ottanut mielellään poikakaverikseen. Sori vaan kaikki kauniit kissaneidot, mutta Eddyä tuntuu kiinnostavan enemmän komeamman sukupuolen edustajat.

 Eddy ja sen uus boifrend Magnus 

Kaunis Mila-sisko 

Minni, Eddy ja Mila. Miksi mun kissa on toi kahjo joka on just juossu sekänojaa päin? Huomatkaa myös Magnus tuolla kuvan vasemmassa alakulmassa :D 

Stokkalla oli Hullud Päevad, joten suunnitelmissa oli ihan tosi pikainen reissu ennen kouluun menoa, ostaa pari juttua mitä olin etukäteen tsekannu kuvastosta. Tuloksena oli siis neljä paitaa ja vielä illan uusintareissulla yksi lisää. Mutta ne kaikki on hurjan tarpeellisia!! Ja meinasin just yks päivä masentua, kun kaikki vaatteet on niin tummia ja synkkiä ja ruskeita. Nyt ostin pelkästään iloisia ja kesäisiä värejä ja pitkiä malleja, joita ei ahdista käyttää!

Ja keväisen ilman kunniaksi:

Päätettiin vähän juhlistaa kevättä, ja juoda siideriä kuoharilaseista. Ostettiin Hulluilta päiviltä myös mansikoita. Jaaa illalliseksi siis lämminsavulohta (hyvin halpaa Hullareilla), lohkoperunoita ja kermaviilikastiketta… Kevät on tosi kaunis ja oli tosi ihana päivä :) Lapsi jäi yöksi Annan ja Joonan luo, täytynee muistaa huomenna hakea se takas.

2 thoughts on “Sparkling Spring !

  1. Ne on kyllä, todettiin just ettei tarvi ees kattoo telkkaria ku niitten puuhailuja seuraa :D

Comments are closed.