Olen opiskelija

Tässä olen kirjastolla lukemassa pienessä yksittäiskopissani (1mx2m)

Huomatkaa opiskelijan tuntomerkki, tummat silmänaluset ja mun panostus niiden peittämiseen (=nolla). Aamulla torkutin ensin tunnin verran, jonka jälkeen laitoin torkun pois, ilmeisesti ajatuksenani, että lintsaaminen on ihan hyväksyttävää jos “vahingossa nukkuu pommiin”. Valitettavasti sisäinen stressaajani herätti mut kuitenkin vielä sellaiseen aikaan, että ehdin kouluun. Tunnin (kyllä, mulla oli vaan yks oppitunti…) jälkeen olin tosi väsy ja nälkäinen, mutta Sennin lahjoittaman pullan voimalla tulin kuitenkin kirjastoon opiskelemaan. Toisen ja kolmannen vuoden kansainvälisten suhteiden opiskelijoille tarkoitettu kurssi saattaa vaatia multa enemmän panostusta kuin niiltä, joten täällä nyt olen tekemässä asian eteen jotain !

On muuten ensimmäinen kerta, kun lainaan meijän koulun kirjastolta mitään. Nää kirjat on kyllä lajiteltu täällä jotenkin tosi epäloogisesti, tai ainakaan en vielä ehtiny päästä logiikkaan kiinni. Joo, numerojärjestys, tiedän, mutta tästä kolmoskerroksesta en ainakaan löytäny ku koodilla 5 ja 6 alkavia kirjoja, mutta kuulemma löytyy myös kolmosella. Täytyy tehdä tarkempia tutkimuksia heti kun jaksaa ja kiinnostusta löytyy.

Tää kuvakulma on siitä kohtaa, kun oon nukahtanu ja mun pää kolahtaa pöytään.

Kunhan tiistaina tulee opintotuki, ostan koko rahalla energiajuomaa. Se on sellasta kamaa, että sen kans pystyn ihme suorituksiin. Kahvista tai kofeiinitableteista ei oo mihinkään.

2 thoughts on “Olen opiskelija

  1. Mitä opiskelet? Voisitko tehdä postausta sun opiskeluista tarkemmin? Vaikuttaa mielenkiintoiselta, itseä kiinnostaisi myös englanniksi opiskeleminen :)

  2. Mulla on ollut ikuisuuden jo tavoitteena esitellä mun yliopisto, joten samalla voisin selitellä myös mitä opiskelen :) Mutta siis, opiskelen kansainvälistä ja EU:n lakia.

Comments are closed.