Ei otsikkoa.

Eiliselle piti keksiä tekemistä, kun muutto ei onnistunutkaan ja sain jo luettua yhden hömppäromaanini. Rahva Raamatussa kierreltyäni päädyin mitä epätodennäköisempään ratkaisuun …

—–

Haha!
Ostin siis Twilightin, ajattelin aloittaa tuon kirjasarjan. Ennakkoluuloja toki oli, koska vihaan sydämeni pohjasta kyseisiä leffoja. Näyttelijät on ihan kamalia jne ja tehosteet ihmeellisiä. Hyi. Mutta monet on kehunu noita kirjoja, ja uskoinkin kyllä että ne on varmasti parempia kuin elokuvat (Hyi!).

Mutta yllätyin: toi kirja oli oikeestaan koukuttava! Luin eilen ensimmäiset 60 sivua ja varmaan tänää jatkan sitä uudessa kämpässä Valdemarin kanssa. Onneksi en oo ikinä dissannu noita kirjoja niin voin myöntää et vaikuttaa lupaavalta :-) Leffoista en siltikään suostu tykkäämään.

Terveisiä vaan Lindalle!

Kirjakaupassa mietiskelin, jos olisin ostanut myös vironkielisen kirjan ja alkanut treenaamaan. Päädyin kuitenkin ruokakaupasta ostamaan paikallisen Cosmopolitanin, siinäpä kevyt aloitus. Hinta 43 kruunua eli alle 3 euroa. Jee. Lisäksi muistin ostaa kumihanskat siivoukseen. Myyjä katsoi minua ja ostoksiani hieman oudon näköisenä. Tai sitten se oli hänen normaali asiakaspalveluilmeensä, you never know.

Tänää joka tapauksessa taistelua siivouksen ja kassien kantamisen kanssa. Sitä ennen hieman töitä.