Loomade Hoiupaik + uusi perheenjäsen

8.7.2010 Edward sai Elwiiransa.
“WTF??!?!?” Oli Edwardin vastaus.
Ilmeisesti hänellä on jotain järjestettyjä avioliittoja vastaan.

 

Taustatietoa:

Loomade Hoiupaik on Tallinnassa sijaitseva löytöeläintarha. Nettisivuilta löytyy ajo-ohjeet, tosin sinne voi olla vaikea löytää niidenkään avulla…

Bussilla pääsee ihan näppärästi keskustasta, esimerkiksi numerolla 18 joka lähtee Viru-keskuksen alakerrasta bussiterminaalista, jää pois esimerkiksi pysäkillä Järve, hyppää samalla pysäkillä bussiin numero 57 ja matkustaa sillä Raku-pysäkille. Ja siitä kääntyy oikealle, oikealle, vasemmalle, vasemmalle, oikealle ja vasemmalle ja TADAA, perillä! :)

Tarhan ajantasaisen eläintilanteen näkee netistä, sinne tulee aina kuvat uusista eläimistä, niiden löytöpaikka sekä milloin ovat valmiita luovutettavaksi uuteen kotiin. Mustia kissoja on aika paljon, vai mitä kuvasta voi päätellä…? Myös toi lattialla oleva putki oli täynnä mustia kissoja. Heh! :D

Kissakuningatar Linda
Tarha on melko uusi, ja sen huomaa varsinkin siitä, kuinka siistit häkit koirilla on. Suurinta osaa saa ulkoiluttaa joko remmissä tai sitten pihalla olevissa aitauksissa, joidenkin koirien ulkoilutus on kielletty jos vuffe on ollut esimerkiksi juuri leikkauksessa tai muussa hoidossa. Koirat on kauhean ystävällisiä, janoaa huomiota ja haukkuu kilpaa kun niiden ohi kävelee. Tekis mieli helliä niitä kaikkia ja viedä ne kotiin.

Vuh vuh, olenko uusi paras ystäväsi?

Osa koirista on ulkotarhoissa. Niissä on perällä pienet kopit joihin voi mennä lepäileen kun haukkuminen alkaa kyllästyttää.
Nimettiin tää meijän kesken Harry Potteriksi; toivottavasti joku ottaa hänet ihan ton ennennäkemättömän otsakuvionsa takia! Tässä kissassa on pakko olla jotain taikaa!

 

Hei moi jotain ihan hippasen söpöö! AWWWW! <3 <3
Olin siis netistä katsonut yhden kissan, jonka suunnittelin hakevani, pieni mustavalkoinen kissanpoikanen… Mutta hassusti kävi.
Istuin lattialla kun hän vähäneleisesti vaan käveli mun syliin, laitto silmät kiinni ja alko kehräämään. Oli kova homma saada hänet edes irti, mutta kun vihdoin sitten sain neidin laitettua maahan että pääsin kiertelemään lisää, hän lähti kävelemään perään. Awww. Vähän aikaa siinä toisiamme tutkiskeltuamme päädyin, että ehkäpä tässä nyt sitten on se Minun Uusi Kissani.

 

Tämä pieni otus oli kovin rauhallinen, likainen ja vaivana oli myös paha silmätulehdus – ihmettelen, ettei sitä oltu hoidettu, koska kisu oli muiden seassa isossa huoneessa. Raukka oli ihan luiseva ja istui loppujenlopuksi pelkästään lamaantuneesti paikoillaan. Ilmeisesti melko stressaantunut kaikesta hälinästä ja vilinästä, koska ei ollut syönyt ilmeisesti hetkeen eikä myöskään pessyt turkkiaan.

 

Minun Elwiirani – tässä ollaan kotimatkalla. Yritin tilata taksia mutta noilla huudeilla ei ollu vapaana, joten piti mennä bussin kans kotiin. Jossain kohtaa alkoi neitiä hieman jännittää, mutta kaikenkaikkiaan hommat sujui oikein näppärästi.

Kerron myöhemmin lisää kuulumisia :) Nyt vielä totutellaan kaikkeen, ja odotellaan että päästään pian kissashampoon kimppuun… Minä odotan, kissa luultavimmin ei.

Lindasta tuli Elvin kummitäti. 

2 thoughts on “Loomade Hoiupaik + uusi perheenjäsen

  1. Suoraan kun hakee tarhalta, niin rokotettuna ja sterilisoituna maksaa 300 kruunua, eli parikymmentä euroa. Pelastetaan Koirat Ry tuo noita eläimiä myös suoraan Suomeen, muistaakseni sillon hinta on 80 euroa, mihin sit sisältyy jo kuljetus Suomeen, mikrosiru ja passi. Eli se on aika sama hinta kuin jos hakis suoraan täältä.

Comments are closed.