Elwiira

Eddy tietää että Elviä ujostuttaa ja pelottaa, ja että aina jos 2x isompi kollikissa tekee “ovelan” äkkihyökkäyksen, juoksee päältä/yli/yrittää purasta mahasta, vastauksena on räppäys naamaan ja kovin uhkaava, neitimäinen sähinä. Edwardilla ei ole aikomuksena luovuttaa. Hän on päättänyt, että hänen epähienovaraisen tekniikkansa on syytä purra edes johonkin naiseen. Ja tämä tulee olemaan se nainen.

“Mä tälleen vähän edes täältä nuuhkin, ei se varmaan huomaa…”
*LÄPS*
“Mitä tällä kuuluu tehdä?”
Luotan siihen että pikkuneiti oppii vielä leikkimään kunhan saa hieman rohkeutta ja itsetunto kasvaa.

2 thoughts on “Elwiira

  1. heissan voisitko auttaa kertomalla kuinka paljon kuukausilippu sieltä Tallinnan keskustasta Mustallemäelle maksaa?
    onko lippu paperinen vai elektronista ja näytetäänkö sitä astuttaessa bussiin sisään aina?

  2. Voi ostaa paperisen lipun, tai ladata ID-kortille kunhan saa sellaisen hankittua. ID-kortille ladattuna on halvempi, 3kk kortista maksan jotain 300 kruunua ja onkohan yhden kuun 130kr… Mutta paperiversiona mikä sun tarvii aluksi ostaa niin on muistaakseni 180 kruunua? Jotain siihen suuntaan.

    Ei näytetä, hypätään vaan kyytiin ja bussilippua täytyy esittää vaan sillon jos Munitsipaalpolitsei pysäyttää bussin ja tekee yllätystarkastuksen.

    Mustamäki kuuluu tosiaan ihan Tallinnan alueeseen, eli Tallinnan sisäinen bussikortti riittää. Kertaliput opiskelijoille on 7 kruunua kappale, ja ne tarvii leimata kun menee bussiin sisälle.

Comments are closed.