Tervist!

En oo oikein päivitelly sen takia kun kotona ei tosiaan ole ollu nettiä, mutta ah, eilen löysinkin yhden langattoman joka toimii vallan mainiosti!

Elämä on ollu suht kiireistä, töiden jälkeen olen ehtinyt ehkä jumppaan ja onkin ollu jo ilta, hetken jotain kirjaa lukee ja menee nukkumaan. Mutta ihan mukava, kunhan vaan jaksaa tätä hössötystä. Viime viikon lopulla oli Essi ja Maria käymässä täällä, käytiin hieman ulkona ja tutustuttiin jopa paikalliseen poikaporukkaan.

Käytiin Texasissa, osoitteessa Pikk 43 juomassa hieman. Mutta vain yksi (1) margarita, joten juopoiksi meitä ei voi väittää :) Texas on kiva paikka istustella ja syödä naposteluruokaa ja juoda MARGARITOJA, ne on hyvä mmmm. Hinta on jotain 80 kruunua että ei ne mitään älyttmän halpoja kuitenkaan oo. [EDIT: Toi kuvassa oleva margarita ei tosiaan ole sellanen 80 kruunun margarita!!]

Yks päivä kun istuttiin iltaa Nimetassa niin otettiin kans pieni napostelulautanen… Hahhah. Deluxe-lautanen neljälle. Namm. Saatiin runsaasti huomioita avuliailta, nälkäisiltä miehiltä. Lisäksi mua kysyttiin mukaan ryhmäseksiin. Sellasta.

Ensimmäistä kertaa mua ei yhtään ahdista tai stressaa urheilu. Aina kun oon kovasti päättäny joo aloittaa treenaamaan ja urheileen ja jee kaikkea hienoa, ajatuskin jumppaan lähtemisestä on saanu väsymyksen potenssiin sata, tiskaamisen tuntumaan tärkeältä sekä koulujuttujakin on pitänyt juuri sillä hetkellä lukea… Mutta nyt! Mä vaan töiden jälkeen tuun tunniksi kotiin, sit totean että jaha nyt täytyy lähteä, ja lähden menemään. Käyn Kalev Spassa joka on tässä ihan viiden minuutin kävelymatkan päässä. Tykkään tosi paljon paikasta ja noista jumppaohjaajista. Tänää olin BodyPumpissa ja hieman kädet tärisee, vaikka yritin edelleen ottaa tositosi kevyillä painoilla. Oon onnistunut jopa aloittamaan tällä tavalla fiksusti, rikkomatta paikkoja.

Ensi viikonloppuna Turku kutsuu, oon vieraillu siellä viimeksi maaliskuussa! Perjantaina jotain kivaa tyttöjen kanssa ja lauantaina mahdollisesti äitin luo Kustaviin… Sunnuntaiksi ostin lennon kotiin, pääsen 40 minuutissa sen sijaan että matkustaisin junalla ja laivalla noin 6 tuntia :)

Elwi on alkanut jo leikkisäksi, ja ne kirmailee Eddyn kans kilpaa, jahtaa ponnareita ja lankarullia. Eddy on toisinaan turhan raju ja Elwiira-parka kiljuu kun toinen puree pyllystä eikä tajua lopettaa vaikka toiseen sattuu. Eiköhän asia tasaannu, kun Elvi saa hieman lisää elopainoa ja voi potkia takas tota isoa äijää.

9 thoughts on “Tervist!

 1. OO ihana kuva Elvist <3

  ja PIKKU margarita :D Mäki haluun tollasen ens kerralla!

  t. L

 2. Elvi hieman oli väsähtäny :)

  Toi oli aika muikea margarita, mutta myös suhteellisen hintava :D Mutta NIIIIIIIIIIIIIIIIn hyvää ahh!

  pus <3

 3. "Lisäksi mua kysyttiin mukaan ryhmäseksiin. Sellasta." Repesin :D No suostuitko?

 4. Onko siellä koulussa missä opiskelet oikeasti kaikki perjantait vapaana?

 5. Joo, ehdotus tuli aika puskista, ja jätin tarjouksen käyttämättä :D

  Kyllä, ja torstain kurssikin kestää vaan puoli semesteriä, eli sen jälkeen on koulua van ma, ti ja ke :) Samoin oli viime vuonna, tosin otin torstaille yhden valinnaisen kurssin. Just ton takia tosi monet reissaa kauheen usein Suomessa kun on noin paljon vapaata. Kai sillon periaatteessa vois lukeakin, mut… :D

 6. Tiedätkö, missä paikoissa Tallinnassa voi käyttää langatonta nettiä ilmaiseksi? Onko siellä esimerkiksi kirjastoa, jonne pääsee koneelle?

 7. Täällä on melkeen jokapuolella kaupunkia ilmasia WiFi-alueita jos on oma läppäri mukana. Ja hmmm mun mielestä Viru-keskuksen alakerrassa olevassa Bussiterminaalissa on joku nettikahvila missä on koneita, en oo kyllä ite käyttäny. Keskustan kirjastoista en tiiä onko siellä koneita… Meijän koulun kirjastossa on kyllä jonkin verran yhteiskäytössä olevia koneita.

 8. Voiko ne viron juomapullot palauttaa kauppaan ja saa rahaa vai miten toimii?

Comments are closed.