Soome suursaatkond

Tänää oli Suomen Viron suurähettilään Jaakko Kalelan läksiäisvastaanotto Suomen suurlähetystön tiloissa. Tallinnan Suomalaiset Opiskelijat ry:n hallitus kutsuttiin sinne myös, ja vaikka hieman myöhässä ilmoittauduttiinkin Annastiinan kans niin päästiin onneksi mukaan :)

Tää on nyt ihan muotiblogikuva, mutta ajattelin julkaista sitten kuvan asustani kun en kehdannut siellä hippojen keskellä alkaa filmaamaan. Kuulin myös huhua ettei siellä saa ottaa kuvia. En ollu varma oliko se totta, vai tarkoitettu vain mun harhautukseksi.

Mun ihan suosikkivaatekauppa Tallinnassa on AG. En edes tiedä onko sen oikea nimi AG, mutta sellaiset kirjaimet sen logossa joka tapauksessa on, ja se kyltti on oranssi. Siinä teille tuntomerkit. Toinen liike sijaitsee Lootsi-keskuksessa (ei niin hyvä ja hieman kalliimpi) ja toinen on keskustassa Viru-keskusta ja Kaubamajaa vastakkaisella puolella, sellaisessa hämmentävässä paikassa alakerrassa ettei sinne kukaan eksy ilman opastusta. Joka tapauksessa ostin tuon mun paidan sieltä kesällä. Itseasiassa se on mekko, helma tulee hieman ylemmäs kuin tuon mun mustan hameen, joten ajattelin että se yksinään sovellu ihan virallisiin juhliin. Aluksi myös tuo mun valitsema yhdistelmä hieman epäilytti mutta loppujenlopuksi olin ihan tyytyväinen. Hameen vyötärössä oli vaan 5cm ilmavaraa, et se kaipais pienentämistä. Ärsytti kun se lörpötti. Mutta en ehtiny tuohon hätään tehdä mitään.

Huomatkaa mun suosikkikengät! Ja supersöpö rusettilaukku :) Tosin juhlissa pidin laukkua ilman narua ihan vaan kädessä. Lisähuomautuksena, että ostin Kaubamajasta ihan huiput sukkahousut. Aika kalliit mun makuun, 12 euroa, mutta vaikutti ihan tosi laadukkailta enkä enää ikinä käytä mitään huonoja halppissukkiksia. Musta tulee viel laatuböönä.

Juhlat oli siis tosi mukavat,  aluksi seisoskeltiin ulkona sen aikaa että suurlähettiläs sai käteltyä kaikki vieraat sisään, sen jälkeen hän piti puheen ja siirryttiin sisätiloihin syömään. Oli siis ihan seisova pöytä, kaikenlaisia kalaherkkuja nam. Tällä kertaa oli hieman parempaa safkaa kuin perinteisiä virolaisia piirakoita:)

Pääruokana oli kuulemma TOSI herkullista lammasvarrasta, jonka missasin ja sain tyytyä vain kanavartaisiin. Tästä lähtien muistan, että kärsivällisyys EI ole hyve!!

Alkuskumppa ja muutama lasi viiniä nostatti myös pienen hiprakan, joten jumppailut jäi väliin. Haasteellinen tavoite olisi mennä aamulla 7.30, ennen kuin mennään Sennin kanssa EBS:ään (=Estonian Business School) pitämään pientä esittelyä TSOJ:sta kun EBS:n orientaatiopäivät alkaa huomenna.

Syksy on alkanut ihan tosi kivasti, toivottavasti jatkuu yhtä mukavana :)

One thought on “Soome suursaatkond

  1. Näytät aivan megasuperhyper kauniilta noissa kuvissa!! Aivan täydellinen neito, huh :) Toivoo ei-niin-kauhean-salainen-ihailija.

Comments are closed.