Mikä meni pieleen?

Eilen illalla oli vielä fiilis, että tästä päivästä tulee loistava. Mutta mikä meni pieleen?

– Herätyskello soi puoli kymmeneltä. Nousin sängystä yhdeltätoista.
– Tarkoitus oli mennä koulun kirjastolle lukemaan. Kirjasto kuitenkin menee jo kolmelta kiinni, ja koska olisin ehtinyt koululle vasta yhdeksi, en nähnyt fiksuksi ajatukseksi matkustaa 40 minsaa sinne ja 40 minsaa takas kahden tunnin lukemisen takia. Päädyin, että jään kotiin lukemaan.
– Ennen lukemisen aloittamista, ajattelin käydä ostamassa yliviivaustusseja. En ostanut yliviivaustusseja. Kaubamajassa oli Osturalli.
– Ostin 4 leffaa, hiustenhoitotuotteita, kengät jne.
– Katoin että ihan jees kengät, ja vaan 30 euroa. Kassalla ilmeni, että olin kattonu väärää valuuttaa, ja kengät maksokin 50e.
– Tulin kotiin ja päätin syödä ihan vähän ennen kun alan lukemaan. Katoin siinä samalla pari jaksoa Gilmoren tyttöi. JA KELLO ON JO KOLME !!! Enää ei tuntuis yhtään huonolta idealta, että olisin menny kirjastolle ja olisin tähän mennessä lukenu “vaan” sen kaks tuntia…
– Päätin tehdä oikeen vahvaa kahvia, ja kaadoin sekaan myös reilusti maitoa. Maito oli pilaantunutta. Mulla oli jääkaapissa kaksi maitopurkkia, joista tiesin, että toinen oli vanhentunutta. Näköjään olin heittäny aamulla pois just sen uudemman version. ——

Tän päivän iloinen asia: Osturallin ansiosta Kaubamajassa oli caesar-salaatti tarjouksessa. Valitettavasti ostin sitäki ihan liian pienen rasian, joten täytyy illalla käydä ostamassa vielä lisää. Kunpa viikonloppu olis hieman pidempi. Oon niin hidas toimimaan, että aika loppuu aina kesken. Onneksi enää ens viikko ja sitten on luvassa viikon lukuloma (ja sekin pelkästään meille lakiopiskelijoille, heh. Muut joutuu ahertamaan koulussa :)