Mõnus pühapäev

Tänää on ollut vallan mõnus eli mukava sunnuntai. Edellisen kerran vietin kokonaisen päivän yksin kotona ilman krapulaa kolme viikkoa sitten sunnuntaina. Tätä on siis odotettu! Tänää perehdyin hieman rästissä oleviin Intellectual Property Law:n caseihin, lueskelin niitä läpi ja päätin kuitenkin jättää vielä huomiselle niihin liittyvät kirjoitustehtävät….

Itseasiassa ihan mielenkiintoinen case.
Ei ole mitään rentouttavampaa, kuin viettää koko päivä kotona sisällä mukavissa vaatteissa, eilen siivotussa asunnossa, olla ilman meikkiä ja nukkua päiväunet juuri silloin kun siltä tuntuu. Menin eilen illalla nukkumaan tasan 22.00 kun silmät eivät yksinkertaisesti enää pysyneet auki. Ilmeisesti kertynyt univelka on aina välillä nukuttava takaisin. Tänä aamuna heräsin puoli yhdeksältä miettien, että koko pitkä päivä aikaa puuhailla kaikennäköistä hyödyllistä ja hyödytöntä. Päivällä heräsin todellisuuteen, että tämä leppoisa vapaapäiväni onkin tunnin lyhyempi kuin esim eilinen päivä :C Mutta olen silti onnellinen että tämä fakta saavutti tietoisuuteni, sillä olisin muussa tapauksessa mitä luultavimmin ollut huomenna väärään aikaan töissä :D

Kevätsiivousta aloitin tänää. Kohteena kissat. Miten kissasta voi lähteä MONTA LITRAA IRTOKARVAA?! Tuntui, kun olisi harjannut karvanlähdöstä kärsivää hevosta!

Miau! Omistajani ei suosittele ketään ottamaan pitkäkarvaista kissaa!
Hän tiesi kyllä etukäteen itsekin, ettei halua pitkäkarvaista kissaa, mutta onneksi olin niin rassukka että hän unohti periaatteensa minut nähdessään!
Mau!

Toin tuliaisiksi tämän viikon Turun reissulta myös kauan kaivatun Gilmoren tyttöjen vikan tuotantokauden! Aww, ihanuutta <3 Lisäksi kuskasin rajan yli myös jotain muuta tärkeää, mitä Suomesta olen kaivannut… Eli Kartanon salaatinkastiketta ja perus EARin korvatulppia! Mielenkiintoiset tuliaiset, kyllä :)

Nyt jatkan mukavaa sunnuntaitani dippailemalla kurkkua ja porkkanaa Kartanon salaatinkastikkeeseen ja katsomalla Gilmoren tyttöjä. Nam!

2 thoughts on “Mõnus pühapäev

  1. kyllä, mun kissat tykkää bilettää öisin! :D korvatulpat edes HIEMAN vaimentaa sitä melua mikä niistä lähtee, vaikka ei valitettavasti täysin…

Comments are closed.