Update

Nyt on ollut AIKAMOINEN tauko kaikenlaisesta päivittelystä (mikäli ei lasketa tuota edellistä avautumista kirjastosta, jota en edes muistanut kirjoittaneeni :D)

Mutta nyt yritän taas päästä kirjoittelun makuun, ja päitänkin mitä kaikkea jännää tänä tauon aikana tapahtunut:

– Olen ollut kamalan kiireinen. Velvollisuuksia on joka lähtöön, ja kalenteri on aivan täynnä. Hetken aikaa tätä jaksaa, onneksi pian on kesä ja saa taukoa.

– Kissoilla on karvanlähtöaika. Hukun irtokarvoihin. Harjaan niistä joka päivä noin kaksi litraa karvaa. Hyi.

– Kävin Spring Outletissa, jossa kaikki vaatteet olivat n. 3-10 euroa. Ostin muutaman kolmen euron paidan, sekä tosi kivat mustat, matalahkot korkkarit kuudella eurolla.

Vaatteet olivat kasoissa, ja koko tunnelma oli melko sekavaa… Muutamia hyviä löytöjä kuitenkin löysin :)
… Sekä pallogrillin. 

– Mut valittiin Tallinnan Suomalaiset Opiskelijat ry:n puheenjohtajaksi. Mikään, mitä kirjoittelen täällä blogissa, ei ole TSOJ:n virallinen kanta mihinkään asiaan. En kuitenkaan halua lopettaa kirjoittamista, ja toivonkin, että TSOJ:ta ei arvostella mun juttujeni mukaan.

Puheenjohtajan nuijan luovutus uudelle pj:lle.

– Yläkerran naapurista on kuoriutunut sitkeä superbilettäjä, ja hän on myös hankkinut vielä paremman subbarin. “Jee!” Olen kyllä muutenkin etsinyt uutta asuntoa. Pieni söpö (edullinen) kaksio Vanhasta Kaupungista, odotan, että tulet kohdalleni! <3

– Tallinnassa oli myös Hullut päivät, ja voin kertoa, että “kävelen nopeesti Stokkan läpi kotimatkalla” on huono idea… Mukaan tarttui mm. mekkoa, pari hoitoainetta, huivi, puoli kiloa cesar-salaattia… En halua ajatella sen tarkemmin!

– Tallinnassa on jo kevät. Ihanaa! Tänää käytiin kävelyllä Kadriorgissa, joka on siis iso ja kaunis puisto pari kilometriä keskustassa. Kadriorgissa on myös presidentin linna ja Kumu eli Kunstimuuseum.

Kumun pihalla on kirjaimet K U N S T – mua tietysti miellytti eniten toi kirjain N ;)

– Klubeilun sijaan olen keskittynyt kevyeen ja rentoon pubeiluun. Kuva Molly Malonesista, joka on irkkupaikka Raekoja Platsilla.

Kuvassa on etualalla juustupallid, jotka on Tallinnan Se Juttu. Niitä myydään lähes joka paikassa täällä, ja suosittelen ehdottomasti maistamaan :) Tosta superrasvaiseta ranut + juustupallid kombinaatiosta tuli kyllä hieman huono olo… :D

– Ja viimeinen mutta ei todellakaan vähäisin: tykkään ihan todella paljon työstäni, ja olen hurjan onnellinen että pääsin kyseiseen hommaan! Olen jo reilu 3 kuukautta työskennellyt kyseisessä firmassa, enkä vieläkään ole kyllästynyt :) Hyvillä mielin odotan siis kesää, ja oon myös iloinen, että voin taas viettää kesäni Tallinnassa :)

Feels like home!