Kott-tool

Mietiskelin tänään, että onko hiukset jotenkin erityisen hyvin, loistaako pinkit kengät iloisestivai miksi kaikki vastaantulijat hymyilevät mulle niin leveästi?

Aah, vai oliko se sittenkin sen takia kun kuljetin ratikassa valtavaa keltaista säkkituolia?!

Ostin säkkituolin siis osta.ee:stä (uusi addiktioni <3) ja hain sen Koplista, mikä on Tallinnan pahamaineisia lähiöitä. Siellä olikin lähikaupan vieressä rivi juoppoja istumassa, ja pihojen ihmiset oli… kiinnostavan näköisiä… En nyt siis halua mollata mitään enkä ketään, mutta onhan toi meno noissa lähiöissä ihan erilaista kuin mitä perus turistit näkee keskustassa. Kotimatkalla kun taas trammissa (joka on siis ratikka) matkustin tuon säkkituolini kanssa, pelkäsin että joku niistä narkkareista/juopoista (niitä on AINA Koplin ratikoissa) tulee ja istuu siihen kun trammin istumapaikat loppu :D Onneksi sain pidettyä sen silti omassa hallinnassani…

Kerronpa vaan, että se “ulkoilutan koiraa, niin joku tulee juttelemaan mulle” on aika kulunut juttu, tuollaisen säkkituolin kanssa saisi paljon enemmän potentiaalista seuraa. Virolaiset tosi nihkeästi ottaa mitään kontaktia outoihin, vastaantulijoita ei tuijotella eikä ihmisille hymyillä. Mun mielestä olikin tosi hauskaa, kun nyt ihmiset hymyili ja naureskeli kun katseli mun raahaavan melkein itseni kokoista juttua :D

Myös Eduardo hyväksyi uuden kott-toolin. Se kuuluu nyt siis meie perekonda. Tänne asuntoon se ei sovi oikein väritykseltään, mutta uuteen kotiin… mmm varmaan kivasti :) Enää pari viikkoa niin saa alkaa kantamaan tavaroita…