…Twentysomething…

Mistä tunnistat synttärisankarin? Levollisen onnellisesta ilmeestä, joka on täynnä ikääntymisen mukaanaan tuomaa harmoniaa?

Itse ainakin kuulun siihen luokkaan, joka aina synttäripäivänään on kuolemanväsynyt kaikesta sähläämisestä. Tänä vuonna päätin, että todellakin minimoin kaiken stressin enkä järjestä juhlia. Puuhailin töihin pari porkkanakakkua (tässä ihan tosi hyvä resepti), ja illalla parille parhaalle kaverilleni täytekakun. En tietenkään ehtinyt nukkua kunnolla, olin tosi väsynyt, muutenkin oli rumapäivä eikä mitään kivaa päällepantavaa :D

Porkkanakakku.
Kuvassa näyttää ehkä hieman epäilyttävältä – tarjollepano ei tässä kuvassa ole kaikista esteettisin, sillä tämän jälkeen kakut piti vielä kuljettaa työpaikallekin. Herkullinen maku kuitenkin korvaa ei-niin-upean ulkomuodon :)

Täytekakkuun tuli tuoreita mansikoita <3 Ne on kesän varma merkki. Väliin piti laittaa kermavaahdon sekaan mansikkarahkaa – kotona rahkatuubia avatessani (täällä rahka on siis maksamakkarapötkön näkösissä tuubeissa) sieltä roiskahti jotain ruskeaa. SE OLI KAAKAORAHKAA. Sniff. No laitoin sitten sitä tyynesti väliin. Hehe. Tän takia tykkään enemmän ruuanlaitosta kuin leipomisesta; leipomisessa täytyy olla kauhean tarkka kaikessa mittaamisessa jne, ruuanlaitossa voi olla paljon suurpiirteisempi ja mennä fiiliksen mukaan. Noh, onneksi ihan hyvä kakku tuostakin tuli.

Sain kauniita kukkia sekä Annastiinan mainion synttärikortin :D Tästä nyt sitten paljastuu tää mitä mun twentysomething on numeroina. Voi olla että Ande on tietty laskeskellu vähän yläkanttiin tuon…  

On alkanu tuntumaa, ettei ikääntyminen enää ole niin iloinen asia. Hiusten leikkaus auttoi hieman ikäkriisiin. Silti tuntuu, että tässä iässä pitäis olla saavuttanut elämässään jo enemmän. Vaikeaa. Multa myös kysyttiin, “miltä tuntuu”. Oliskohan pitäny sanoa suoraan, että ei hyvältä. Musta tulee varmaan sellanen kolmikymppinen, joka huijaa ikänsä nuoremmaksi. Täytyy alkaa elämään terveellisesti, että ikähuijaus menee myös läpi.

Happy ageing, Niina 20+ years. 
Twentysomething is my age since now.