Extreme kevätteko

Olen nyt pari päivää tunnustellut uutta ikää. Ja ihan oikeasti tuntuu vanhemmalta. Synttäripäivänä yritin juoda, mutta ei tehnyt edes mieli alkoholia. Seuraavana aamuna oli kuitenkin hieman hutera olo niistä muutamasta juomasta mitkä loppujenlopuksi join. Lauantai-iltana menin nukkumaan puoli 12. Hyppäsinkö suoraan nelikymppiseksi?

Eilen oli tosi lämmin päivä. Uskaltauduin ekaa kertaa ulos t-paidassa! Luonnollisesti myöhemmin oli sitten pakko lainata takkia…

Mulla ei ole kotona kokovartalopeiliä, siis elän pelkän vessan kasvopeilin varassa, joten yleensä tarkkailen asuani siinä kohtaa kun olen hississä matkalla alakertaan. Tässä asussani siis on huomionarvoista se, että MENIN ULOS ILMAN PITKÄHIHAISTA PAITAA! Oon ihan tosi paha vilukissa ympäri vuoden, joten mulla oli ihan tosi extremeolo olla ulkona ilman takkia! Asia vaati ehdottomasti todisteita.

Toi musta löysä paita on ollu maailman paras ostos. Sen alla voi käyttää normi t-paitaa tai toppia, pitkähihaista pooloa, se sopii niin hameen kuin housujenkin kanssa ja ihan joka asuun! Sen takia käytänkin sitä IHAN LIIKAA.

Jos tälle hissinpeiliposeeurauslinjalle lähdetään, niin tässä on kuva myös määränpääni hissistä :D 

Päätettiin lähteä leffaan, ja just sopivasti meni Pirates of the Caribbean nelonen. 3D leffat on täälläkin kalliimpia kuin normileffat, ja lauantai-illan näytöksestä normihinta on 7 euroa. Onneksi olen Kinofänni, joten mun lippuni oli 6,40e.

Überkoleet 3D-lasit! 

Pohdittiin sitä, kun joskus muutaman vuoden päästä on keksitty kuinka 3D leffoja voidaan tehdä ilman, että täytyy pitää näitä laseja päässä, muistellaan huvittuneena niitä aikoja kun “ihmiset istui leffassa ne hölmöt lasit päässä, hohhoh!”

Leffa ei ollu mitenkään erityisen mukaansatempaava tai hauska… Mun vieressä istuva jätkäkin koko ajan huokaili sellasia syviä, lohduttomia huokauksia :D Hienosti tehty, ja kuten on helppo arvata, tällaiseen leffaan 3D-efektit sopii enemmän kuin hyvin. Ekan 40 sekunnin aikana Annastiina jo hyppäs puoli metriä ilmaan ja tarras mun kädestä kiinni. Onneksi olin varautunu tähän ja siirtäny jo popparit toiseen käteen…

Olihan poseeraukset tarpeeksi teinejä? Nuorentavia? Ihq <3 Huomatkaa myös, et mulla kännykässä pinkki takakuori :D