Rakkauteni caecar-salaattiin

Caecar-salaatti on rakkautta. Siihen tulee suunnaton himo. Kaupoissa ei kauheasti ole hyviä kastikkeita, joten yleensä herkkusalaatit on saanut vaan ravintoloista. Oon kuitenkin onnistunut löytämään Vertigon kastikkeen, joka on NIIIIN namnamnam. Hintaa tuolla pikku purkilla on 3 euroa, et niin kauheen halpaa se ei oo… Koska tuostahan ei kauheen moneen salaattiannokseen riitä! :D

Mun salaattini varsinainen salaattiosuus on yleensäkin hieman köyhä: useimmiten laitan vaan salaattia ja kirsikkatomaatteja. Tiedän että purjo ei kuulu tänne, mutta purjo tuntuu kuuluvan nykyään mun joka ruokaan… Jäävuorisalaatin lisäksi laitoin varhaiskaalta. HYVÄÄ! (tiedän, että oikeasti pitäisi olla roomansalaattia jne..) Parmesaanijuusto olis tietty aika ykkösjuttu, mutta en ikinä muista ostaa, ja kun ostan, se vain kuivuu kokoon jääkaapissa. Lisäksi halvat parmesaanit ei oikein maistu miltään. Krutonkeja harkitsin kaupassa… Rimissä oli pelkästään juustonmakuisia, joten jätin ne sinne.

Oon nähtävästi ostanu rasiakaupalla näitä kirsikkatomaatteja, vaikka yleisesti ottaen en edes kamalati tomaatteja syö :D Kirsikkatomaatteja kyllä voin jonkin verran syödä… Normikokoiset on niin sotkuisia etten jaksa :)

Ps. Tuota salaatinkastiketta kuuluu laittaa sen verran reilusti, että tää ei oo mikään dieettisalaatti.