Some practical tips for better studying before exams: 6.) Allow yourself breaks.

Mä yritin… ja toden teolla YRITIN vastustaa kiusausta… Sanoin itselleni, että SITTEN KUN KOULUHOMMAT ON TEHTY… Sitten voin vaikka ihan koko kesän neuloa mitä haluan! Miksi ihmeessä sain tämän ajatuksen juuri tänää päähäni, että hei enpäs ole pitkään aikaan neulonut mitään, ja että siitä johtunee tämä levoton tunne sisälläni.

Heitin siis EU lain kirjan menemään ja kävin tuumasta toimeen.

Mun tekis mieli neuloa torkkupeitto, mutta tilin saldo näytti onneksi että otetaan se sitten ens kuussa vasta projektiksi esim palkkapäivän jälkeen.. :)))

Mulla on pari rullaa Novitan Tennessee -lankaa odottanut uutta muotoaan, ja tänää aloin tekemään niistä boleroa. Kylläpä kuvissa näyttää että mun käsialani olis kamalan epätasaista, mutta noh tuohon kuvioon kuuluu toi yks löysä kerros välissä, ja lisäksi neuleet täytyy aina kastella kunhan ne valmistuu, niin pinnasta tulee tasaisempi :))

Pikku apulaiseni seurasi hyvin tarkkaavaisena lankakerän liikkeitä, kunnes niskat kipeytyivät ja piti välillä maata selällään.

Kyllä tällanen puuhastelu aina lukemisen voittaa mennen tullen, varsinkin uudessa mukavassa säkkituolissani. Jospa palkitsisin itseni tänää vaikka hesen kerroaterialla ja lasillisella viiniä. Ahhh, kuulostaa täydelliseltä.