Peiliposeerausta uudessa asunnossa

Blogiin on aika turha odottaa muutamaan viikkoon mitään muuta settiä ku et JEE MUN KÄMPPÄ ON KIVA. Tänää harjottelin peiliposeerauksia suuren vessan peilini edessä. Oikeasti yritin tallentaa kivaa makkariani, joka näkyy vessasta.

Aluksi tällainen hieman varautuneempi lähestymistapa…

Mut hei, jos mun kämppä vaan on kiva? Kai mun siinä tapauksessa onkin pakko hehkuttaa sitä? Jonkin verran tänne kuuluu elämisen ääniä naapurista ja ulkoa, mutta outoa on, ettei mua ärsytä ne yhtään. Ehkä sen takia, että ne on aika etäisiä ääniä, ja toisaalta se, että nyt kun alla on kaksio niin ei tarvi enää viettää aikaansa siinä yhdessä kohdassa asuntoa, vaan on hieman liikkumanvaraa.

I’ll get closer… 

Hmm, kuvaukset olisi ehkä voinut suorittaa myös joskus toiste kuin huonosti nukutyn yön jälkeen, jonka jälkeen on kirjoittanut pari tutkielmaa puhtaaksi ja vielä viettänyt päivän töissä. 
Ps. Näytänköhän mä livenäkin tollaselta megabrainiltä? 

Sunnuntaina yritän saada loputkin tavarat tuotua tänne, jotta pääsen siivoamaan entisen asunnon ja mahdollisimman pian pois mielestä! Tää muuttovaihe on aika stressaavaa, varsinkin jos kamat on kahdessa asunnossa. Vaikeaa ei ole arvata, että ne on aina väärässä paikassa… Eilen olin lähdössä tenttiin, ja muistin että miniläppäri on vielä ex-luukussa (koe oli siis open book). Onneksi mulla oli asiat printattuna paperille, mutta olin kyllä ainoa, jolla ei ollu kokeessa konetta… Netistä kun on helppo googlettaa jotain pientä kivaa lisäinfoa ja mukavia “omia argumentteja” :D Pärjäsin siltikin omasta mielestäni ihan hyvin :)

No tsau!
Kunpa saisin nyt nää typerät kouluhommat pian ohi niin pääsisin puuhailemaan kaikkea mukavaa! Uuden kodin sisustuksen lisäksi mulla on miljoona käsityöideaa jotka haluaisin toteuttaa. Lisäksi oon suunnitellu, että nukkuisin ……..

Ahh nyt puuhailen vielä hieman rästiin jääneitä Intellectual Property law:n kotitehtäviä :)