Laiskottelulauantai

Sellainen päivä, jonka jokainen ihminen tarvitsee aina toisinaan, on laiskottelulauantai. Sellainen, kun tietää, että viikon työt on tehty ja tämän päivän voi käyttää pelkästään omien akkujen lataamiseen ilman mitään aikataulua tai kiirettä: siinä mielessä tää päivä on mun mielestä parempi pitää lauantaina kuin sunnuntaina: sunnuntaina saa helposti päähänsä ajatuksen “ja huomenna täytyy mennä taas töihin.” Lauantaina sellaisen masentavan ajatuksen voi välttää. Laiskottelulauantai on myös sellainen, ettei tartte siivota jossei halua. Mutta jos ei mahdu tekemään ruokaa keittiön työtasolla niin sitten vois ehkä laittaa ne tiskit koneeseen. Mutta ei oo pakko, nekin voi vaan kasata vähän syrjempään jos haluaa.

Piiiiitkästä aikaa nyt on edessä täysin vapaa ja yksinäinen viikonloppu. Aluksi hieman pelotti, että ahdistunko tähän yksin kotona kököttämiseen – mun kaveritkin kun on jostain syystä kaikki tän viikonlopun pois Tallinnasta :D Eilen töissä päätin, että pidän superrentoilulauantain. En ole käyny Tallinnassa vielä missään kauneushoidoissa, joten päätin varata hieronnan ja ripsien värjäyksen. Mulla on aikaisemmin ollu ripsien pidennyksiä, mutta mä en oikein tykkää niistä. Näyttäähä ne kivalta, mutta mun elämää ne häiritsee ja lisäksi mua ärsyttää heti kun yksikin niistä tippuu. Pitäis käydä huollattaan niitä kerran viikossa, että olisin tyytyväinen. Niin, paikaksi valitsin Viru-keskuksen alakerrassa olevan Ilusalong Maribellin, koska sinne saa varattua aikoja bronn.ee:stä, mitä kautta yleensä rekisteröin itseni jumppaamaan :)

Oon tällainen pohjoisen valkea eloveena-blondi, joten mun ripset on yhtä valkoiset kuin hiuksetkin. Sen vuoksi mun mielestä on ärsyttävää näyttäytyä ilman ripsaria ihmisten seurassa, kun mun silmät ei ole mitenkään kovin edustavat. Tekoripsiä en enää edellä mainituista syistä ajatellu hetkeen laittaa, joten oon päätyny kokeilemaan värjäystä. Se kosmetologi (vai mitäköhän täällä noi ilusalonkien työntekijät on?) sanoi, että sinimusta näyttää tummemmalta ku pelkkä musta ja hän käyttää itte aina sitä, ja että laittaa mulle myöskin. Noh, hoitoni tulos on:

WOU toi näyttää niin hassulta, näytän oikesti hieman eriltä ilman meikkiä :D En siis mitenkään erityisemmin tykänny noista alaripsistä, yläripsissä ei ole kauheesti valittamista. Sinimusta on varmana ihan jees valinta, jos se musta väri sit kans tarttuu kunnolla :D Kaikki alaripsikarvat ei värjäytyny, mutta ne jotka värjäyty, jäi siniseks. Nice! Voi tietty olla ettei se väri vaan tarttunu niin hyvin, kun en ole ennen värjänny. Kulmat on ihan ok, ja oli kiva vaan maata kun joku nyppi niitä. :D Väriksi sen piti valita vaaleahko ruskea, mutta.. Nooh, äkkiä toi onneksi tuosta hieman tasottuu :P

Lisäksi otin vielä 45 minuutin hieronnan… Olin päättäny viettää laatuaikaa itseni kanssa! Hieronta oli ihan ok, tuntui kivalta mutta ei varsinaisesti auttanu mun niskajumiin, koska keskittyi enemmänkin selkään. Oon ollu ainoastaan kerran aikaisemmin hierojalla, joka runteli mua niin että sattu ihan huolella :D Nyt ei sattunu, joten ei jumitkaan oikeen liikkunu, mutta rentouttavaa se ainakin oli.

Tein ruuaksi tänää Kanamakaroonisalaattia, jonka ohjeen löydät täältä ! Toi on just sopivaa laiskotteluruokaa, voi tehdä isomman setin ja syödä aina kun nälkä yllättää :)

Nyt jos pienet luksuspäikkärit kissapeiton alla.