Mikä?

Vähän ku tyynysota mut sillai asenteella ja jos vielä tykkää käsitöistä. U know?

Neulatyynysota on oma blogiprojektini. Olen aikaisemmin kirjoittanut blogia Livejournalissa ja Blogspotissa, mutta halusin perustaa oman blogin, sillä haluan olla täysin varma, että omistan kaiken luomani materiaalin.

Käsityöt ovat pakkomielteeni, joten jaan ajatuksiani tänne ja toivon, että joku muukin innostuisi. Pelkään käsityöhippeilyyn blogin ei kuitenkaan ole tarkoitus keskittyä, vaan kirjoittelen myös muista elämän välttämättömistä asioista, kuten ruuasta. Nam. Tai sitten sarkasmiin verhoillusta ympäröivän maailman tarkatelusta. Ja sitten on tietysti vielä ne kissat……

Oman osansa palstatilasta saa myös elämäni Tallinnassa, sillä suosikkiasioihin kuuluu ehdottomasti kotimaan vertailu tähän asuinmaahani. Esimerkki tulee heti: Virossa on ihan pahaa punajuurisalaattia.

Kaikki blogissani julkaisemat kuvat ovat itse ottamiani tai minulla on muulla tavoin laillisesti niihin käyttöoikeus. Kaiken sisällön kopioiminen ilman lupaa on kiellettyä. Kiitos että kuuntelit pakollisen “olen tuleva lakimies” -kohdan ;)