Kirjoittaja

Olen twentysometing nuori aikuinen nainen (juuri sellainen itsenäinen, kaupungissa asuva kuten ajan henkeen sopii?), joka tällä hetkellä asuu taas Suomessa. Opiskelin ja asuin Tallinnassa 2009-2012, joten vanhemmissa postauksissa Tallinna on vahvasti läsnä, uudemmissa seikkaillaan Suomen Turuus.

 
Tavoitteeni elämässä on järjestää asiani niin, että aikaa jäisi mahdollisimman paljon myös elämästä nauttimiseen. Pelkkää työntekoa, hyi. Olen luonteeltani tyypillinen härkä, mukavuudenhaluinen hedonisti. En pidä kylmästä. Tykkään hölmöstä huumorista. Ja sarkasmi on pakollista. Olen koti-ihminen ja tykkään tehdä käsitöitä. Siltikään en ole tylsä. En myöskään ole välttämättä helppo ihminen, sillä minulla on paljon ajatuksia ja muiden on toisinaan vaikea ymmärtää niitä.

Ai niin, ja nimeni on Niina.

Arkeeni tuovat vauhtia kaksi hieman normaalista poikkeavaa kissaa. Molemmat katit ovat Virosta adoptoituja katukissoja. Kyllä, he osaavat jo ihan hyvin suomea. Edwardin otin kämmenen kokoisena, mutta Elwiira tuli minulle vasta vuoden ikäisenä. Elwi oli kurja, likainen mytty, josta nyt on jo kuoriutunut varsinainen prinsessa :) Eddy oli alusta asti oman arvonsa tunteva komistus. Mikäli Eddy olisi ihminen, olisi hän sietämättömän ylimielinen ja lipevä äijä (“I know how good I look”).

 

Meidän elämämme on usein varsinaista neulatyynysotaa :) Mukavaa, mutta piikikästä!

Postia vastaanotan osoitteessa:

One thought on “Kirjoittaja

Comments are closed.